Пропонується постачання електричної енергії споживачам різних груп та класів

19.02.2018

НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО ХАРТРОН-ПЛАНТ ЛТД (ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ)

 пропонує постачання електричної енергії  споживачам різних груп та класів напруги на території України, крім населення та споживачів, що купують електроенергію за пільговим тарифом.

   Постачання електричної енергії здійснюється з дотриманням вимог нормативно-правових документів, що регулюють діяльність на ринку електричної енергії для безпечного та надійного постачання електричної енергії споживачам.

   Для отримання електричної енергії від постачальника електричної енергії за вільними цінами споживач має виконати наступні процедурні кроки:

  1. Укласти договір купівлі-продажу електричної енергії з постачальником електричної енергії НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО ХАРТРОН-ПЛАНТ ЛТД (ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ).
  2. Оформити «Довідку про стан обліку електричної енергії споживача» відповідно до вимог ДП «Енергоринок», додатками до якої є:
  • Свідоцтво про введення в експлуатацію локального устаткування збору і обробки даних (ЛУЗОД) і (або) автоматизованої системи комерційного обліку електроенергії (АСКОЕ).
  • Паспорти-протоколи з перевірки вимірювальних погодинних комплексів (лічильників, трансформаторів струму і напруги).
  • Протокол Метрологічної атестації вимірювальних комплексів і ЛУЗОД / АСКОЕ.
  • Затверджена схема електропостачання споживача, із зазначенням меж балансової належності та місць встановлення лічильників.

ІІІ. Призупинити дію договору про постачання електричної енергії з постачальником електричної енергії, що здійснює діяльність на закріпленій території, в частині купівлі активної електричної енергії та остаточно розрахуватися з ним.

      

   Засоби комунікації для звернень споживачів:

 Телефон (057) 7591039

 Факс (057) 3152004

 Електронна пошта: SEOP@KHARTRON-PLANT.COM.UA

 

   Порядок подання споживачами звернень, скарг та претензій стосовно якості постачання електричної енергії.

 Звернення, скарги та претензії стосовно якості постачання електричної енергії можуть бути подані споживачами засобами телефонного та факсового зв`язку, електронною поштою, поштовим зв`язком та особисто за адресою:

61070, м. Харків, вул. Академіка Проскури,1.

  

Законодавство України та нормативні акти,

що регулюють діяльність постачальника електричної енергії

НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО ХАРТРОН-ПЛАНТ ЛТД (ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ).

Закон України «Про ринок електричної енергії»

Закон України «Про електроенергетику»

Постанова НКРЕКП від 13.04.2017 №504 «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії»

Постанова НКРЕ від 04.05.2006 №562 «Про затвердження Методики визначення обсягу та вартості електричної енергії, не облікованої внаслідок порушення споживачами правил користування електричною енергією»

Постанова НКРЕ від 26.07.2012 №958 «Про затвердження Порядку визначення розрахункових погодинних обсягів електричної енергії»

Постанова КМУ від 08.02.2006 №122 «Про затвердження Порядку визначення розміру і відшкодування збитків, завданих енергопостачальнику внаслідок викрадення електричної енергії»

Постанова КМУ від 24.03.1999 N 441 «Про невідкладні заходи щодо стабілізації фінансового становища підприємств електроенергетичної галузі»

Постанова НКРЕ від 31.07.1996 №28 «Про затвердження Правил користування електричною енергією»

Возврат к списку